Počet záznamů: 1  

Steaky

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Gayler, Paul - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Ikar, 2011 - 142 s. : barev. il. ; 24 cm
    ISBN 978-80-249-1633-0
      Cassidy, Peter - Fotograf
     masitá jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaC 399.448
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Steaky
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Rožnov k vypůjčeníC 399.448 R   

    Údaje o názvuSteaky : od T-bone steaku přes chateaubriand pečený v solné krustě až k filetu mignon se šalotkou / Paul Gayler ; fotografie Peter Cassidy ; [z anglického originálu ... přeložila Veronika Zemanová]
    Záhlaví-jméno Gayler, Paul (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Ikar, 2011
    Fyz.popis142 s. : barev. il. ; 24 cm
    ISBN978-80-249-1633-0
    Číslo nár. bibl.cnb002194833
    OriginálSteak
    Dal.odpovědnost Cassidy, Peter (Fotograf)
    Předmět.hesla masitá jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55:637.5 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Druh dok.KNIHY
    Steaky
    Máte chuť na něco prostého, rychlého a snadného? Všechny tyto atributy splňuje steak! Není to vůbec obtížné: naučíte se vybrat správně maso, odhadnout stupeň propečení, dobře grilovat, smažit či připravit klasické pečeně. Více než 75 jídel z různých druhů hovězího – pokrmy na každou sezonu, od rodinných barbecue až po jednotlivé chody pro gurmety s výběrem lahodných omáček, marinád i studených ochucených másel. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.