Počet záznamů: 1
Gedda, Gui - Autor
[Praha] : Slovart, c2009 - 352 s. : barev. il. ; 25 cm
ISBN 978-80-7391-315-1
Moine, Marie-Pierre - Autor
francouzská jídla
Provence (Francie)
kuchařské receptySignatura C 399.449 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Údaje o názvu Provence : škola provensálské kuchyně : tajemství surovin a receptů jižní Francie / Gui Gedda a Marie-Pierre Moineová Část názvu Škola provensálské kuchyně Záhlaví-jméno Gedda, Gui (Autor) Vyd.údaje [Praha] : Slovart, c2009 Fyz.popis 352 s. : barev. il. ; 25 cm ISBN 978-80-7391-315-1 Číslo nár. bibl. cnb002012327 Poznámky Přeloženo z angličtiny. Obsahuje rejstřík Jazyková pozn. Část. francouzský text, francouzsko-český slovník Originál Provence cookery school Dal.odpovědnost Moine, Marie-Pierre (Autor)
Předmět.hesla francouzská jídla * Provence (Francie) Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.568(44) , (44) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština ; francouzština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Druh dok. KNIHY Tajemství surovin a receptů jižní Francie Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1