Počet záznamů: 1  

Receptury studených pokrmů


  1.  Krupička, Jiří, 1920-1996 - Editor
    1. vyd. - Praha : Merkur, 1976 - 561, [2] s. ; 8°
      Černý, Miroslav, - Editor - Editor
    Receptury studených pokrmů
    Údaje o názvuReceptury studených pokrmů / Soubor zprac. Jiří Krupička, František Zvolský a Miroslav Černý
    Záhlaví-jméno Krupička, Jiří, 1920-1996 (Editor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Merkur, 1976 (ST 3)
    Fyz.popis561, [2] s. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000471695
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Poznámky20000 výt.. Pozn.. S tb. v textu. Seznam receptur. Vazba: Zuzana Kovářová
    Dal.odpovědnost Černý, Miroslav, 1965- (Editor)
    Zvolský, František (Editor)
    MDT 641.5(083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Receptury studených pokrmů
    Soubor receptur, určených obchodním organizacím a jejich výrobním pracovníkům, zahrnuje změny a úpravy provedené k 1.7.1973. Přináší recepty na výrobu základních studených pokrmů, na zdobená vejce, rybí a aspikové výrobky, masové,salátové, sýrové a svačinové chlebíčky, chuťovky, studená masa upravená pro prodej na váhu aj. U receptury každého jídla je uvedena charakteristika výrobku, dávky potravin, výrobní postup a předpokládané ztráty. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.