Počet záznamů: 1
Kuchařský lexikon
Bittermann, Josef - Autor
3. vyd., (Ve Vydavatelství obchodu 1., přeprac. a dopl. vyd.) - V Praze : Vydavatelství obchodu, 1967 - 457 s. ; 21 cmÚdaje o názvu Kuchařský lexikon : výbor popisů známých i méně známých jídel / Josef Bittermann Záhlaví-jméno Bittermann, Josef (Autor) Údaje o vydání 3. vyd., (Ve Vydavatelství obchodu 1., přeprac. a dopl. vyd.) Vyd.údaje V Praze : Vydavatelství obchodu, 1967 (PG 01) Fyz.popis 457 s. ; 21 cm ISBN Kčs 32,00 Číslo nár. bibl. cnb000422986 Poznámky K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Poznámky 18000 výt. MDT 641.5(083.1)(03) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Téměř 5000 receptur z naší i mezinárodní kuchyně, uváděných co nejstručnější formou, je určeno kuchařům našich restaurací ke zpestření a obohacení jídelních lístků i ostatním zájemcům o kuchařské umění. Vedle polévek, předkrmů, jídel z ryb a různých druhů masa jsou zde i rozmanité způsoby úpravy zeleniny, luštěnin, hub, vajec apod. až po přípravu salátů, příloh a doplňků, omáček a moučníků. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1