Počet záznamů: 1  

Dietní jídelny

  1. kniha

    kniha


     Doberský, Přemysl, 1918-1983 - Autor
    1. vyd. - Praha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1954 - 190 s. ; 8°
     jídelny  dietní jídla  kuchařské recepty
     příručky
    SignaturaC 17.748
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )jen rezervaceC 17.748   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuDietní jídelny : Jejich organisace, provoz a léčebný úkol / Přemysl Doberský ; [část předpisovou zprac. Vlasta Štelovská a Marie Karásková]
    Záhlaví-jméno Doberský, Přemysl, 1918-1983 (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1954 (SČT, z.z.)
    Fyz.popis190 s. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000431034
    PoznámkyPředml.: Josef Mašek. 2000 výt.. S il.. Mp.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    Předmět.hesla jídelny - organizace a řízení * dietní jídla * kuchařské recepty
    Forma, žánr příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 005 , 72.057 , 641.55(083.12) , 641.56-056.24 , 641.56-056.22 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Příručka je rozdělena na část všeobecnou, organisační, dietně technologickou a předpisovou. V závěru se zabývá kontrolou léčebných výsledků dietního stravování vědeckým průzkumem. Přináší poznatky důležité jak pro pracovníky dietních jídelen, tak pro lékaře. Při jejím zpracování bylo použito sovětských zkušeností.
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.