Počet záznamů: 1  

Ekonomicky a ekologicky efektivní postupy zapravení kejdy a digestátu do půdního profilu

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Brant, Václav, 1973- - Autor
    88 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
    ISBN 978-80-87111-86-4
      Nýč, Michal - Autor   Kusá, Helena - Autor   Kroulík, Milan, - Autor   Růžek, Pavel - Autor   Zábranský, Petr - Autor   Škeříková, Michaela - Autor
     kejda  digestáty  organická hnojiva  kapalná hnojiva  hnojení
     certifikované metodiky
    SignaturaC 399.186
    Umístění
    Ekonomicky a ekologicky efektivní postupy zapravení kejdy a digestátu do půdního profilu
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( region )jen prezenčněC 399.186 P   

    Title statementEkonomicky a ekologicky efektivní postupy zapravení kejdy a digestátu do půdního profilu : certifikovaná metodika / autorský kolektiv: Václav Brant, Michal Nýč, Helena Kusá, Milan Kroulík, Pavel Růžek, Petr Zábranský, Michaela Škeříková
    Main entry-name Brant, Václav, 1973- (Author)
    Publication[České Budějovice] : Kurent, s.r.o., 2020
    Phys.des.88 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
    ISBN978-80-87111-86-4
    National bibl. num.cnb003277131
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografie
    Another responsib. Nýč, Michal (Author)
    Kusá, Helena (Author)
    Kroulík, Milan, 1974- (Author)
    Růžek, Pavel (Author)
    Zábranský, Petr (Author)
    Škeříková, Michaela (Author)
    Subj. Headings kejda * digestáty * organická hnojiva * kapalná hnojiva * hnojení
    Form, Genre certifikované metodiky
    Conspect631 - Zemědělství. Pedologie. Agrotechnika. Agroekologie
    UDC 631.862 , 628.4.042 , 631.86/.87 , 631.8-026.73 , 631.8 , (083.744)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Ekonomicky a ekologicky efektivní postupy zapravení kejdy a digestátu do půdního profilu
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.