Počet záznamů: 1  

Český kapr v teplé a studené kuchyni


  1.  Vrabec, Vilém, 1901-1983 - Autor
    Čestlice : P. Momčilová, c1999 - 62 s., [4] s. barev. obr. příl. ; 21 cm
    ISBN 80-85936-26-7
    Sešity zdravé výživy ;
     kapr  česká jídla
     kuchařské recepty
    Český kapr v teplé a studené kuchyni
    Údaje o názvuČeský kapr v teplé a studené kuchyni : speciality mistra Vrabce pro vánoční a silvestrovskou tabuli i pro každý den / Vilém Vrabec
    Záhlaví-jméno Vrabec, Vilém, 1901-1983 (Autor)
    Vyd.údajeČestlice : P. Momčilová, c1999
    Fyz.popis62 s., [4] s. barev. obr. příl. ; 21 cm
    ISBN80-85936-26-7 Kč 59,00
    Číslo nár. bibl.cnb000719554
    Edice Sešity zdravé výživy
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Předmět.hesla kapr * česká jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 597.551.2 , 641.568(437.3) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Český kapr v teplé a studené kuchyni
    80 skvělých receptů z pera legendy mezi českými šéfkuchaři a mnoho cenných rad pomůže mladým domácnostem obohatit zdravý jídelníček o vynikající klasické i nápadité rybí pokrmy teplé i studené kuchyně. (speciality mistra Vrabce pro vánoční a silvestrovskou tabuli i pro každý den). Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.