Počet záznamů: 1  

Dobrá kuchařka českých šlechticů a měšťanů od gotiky po baroko


  1. 1. vydání - 178 stran : ilustrace ; 21 cm
    ISBN 80-85862-09-3
      Paříková, Marie, - Sestavovatel, kompilátor   Ciprová, Inka, - Sestavovatel, kompilátor
    16.-18. století
     česká jídla
    barokní jídla gotická jídla
     kuchařské recepty
    Údaje o názvuDobrá kuchařka českých šlechticů a měšťanů od gotiky po baroko : 444 receptů na jídla vařená, dušená, smažená, pečená, slaná i sladká, neobvyklá i tradiční, jak je vařili naši předkové anebo je můžememáme chuť na změnu / sestavily Marie Paříková a Inka Ciprová
    Údaje o vydání1. vydání
    NakladatelPraha : Avatar, 1995
    Fyz.popis178 stran : ilustrace ; 21 cm
    ISBN80-85862-09-3
    Číslo nár. bibl.cnb000112188
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    PoznámkyTerminologický slovníček
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchRejstříky pokrmů. Bibliografie
    Dal.odpovědnost Paříková, Marie, 1934- (Sestavovatel, kompilátor)
    Ciprová, Inka, 1942- (Sestavovatel, kompilátor)
    Předmět.heslabarokní jídla gotická jídla
    Předmět.hesla 16.-18. století * česká jídla - 16.-18. století
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Dobrá kuchařka českých šlechticů a měšťanů od gotiky po baroko
    Dobrá kuchařka českých šlechticů a měšťanů od gotiky po baroko
    Vybraly jsme 444 z mnoha tisíc receptů uveřejněných v jedenácti historických kuchařkách od nejstarší rukopisné sbírky z 15. století,přes první tištěnou knihu kuchařských návodů. Voliliy jsme z široké nabídkytak,aby byly zastoupeny běžnější i méně obvyklé pokrmy. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.