Počet záznamů: 1  

Co máme vědět o přípravě pokrmů


  1.  Klimentová, Maryna, 1905-1987 - Autor
    2. vyd., v SZdN 1. vyd. - Praha : SZdN, 1957 - 380 s., [90] s. obr. příl. ; 25 cm
      Halačka, Karel, - Autor úvodu atd.
     příprava jídel  společné stravování
     příručky
    Co máme vědět o přípravě pokrmů
    Title statementCo máme vědět o přípravě pokrmů : technologie přípravy jídel / Maryna Klimentová ; [úvodní stati K. Halačka]
    Main entry-name Klimentová, Maryna, 1905-1987 (Author)
    Edition statement2. vyd., v SZdN 1. vyd.
    Issue dataPraha : SZdN, 1957 (Rudé právo)
    Phys.des.380 s., [90] s. obr. příl. ; 25 cm
    National bibl. num.cnb000511532
    NoteK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Note20000 výt.
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a rejstřík
    Another responsib. Halačka, Karel, 1910-2002 (Author of introduction)
    Subj. Headings příprava jídel * společné stravování
    Form, Genre příručky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55 , 640.4/.5 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Co máme vědět o přípravě pokrmů
    Technologie vaření, pracovní postupy přípravy jídel, zásady odborného nákupu potravin, jejich skladování a správné ošetření surovin před přípravou pokrmu. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.