Počet záznamů: 1  

Domácí jogurt, tvaroh a sýr

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Bellersen Quirini, Cosima, 1960- - Autor
    České vydání první - 144 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN 978-80-7541-265-2
      Kavinová, Alice - Překladatel
     mléčné výrobky  jogurt  tvaroh  sýry  domácí výroba
     kuchařské recepty
    SignaturaC 399.057
    Umístění 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    Domácí jogurt, tvaroh a sýr
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 12.04.2024)C 399.057   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 399.057 a   
    Suché Vrbné nedostupnýC 399.057 SV   

    Unifikovaný název Joghurt, Quark und Käse. Česky
    Údaje o názvuDomácí jogurt, tvaroh a sýr / Cosima Bellersen Quirini
    Záhlaví-jméno Bellersen Quirini, Cosima, 1960- (Autor)
    Údaje o vydáníČeské vydání první
    NakladatelPraha : Vašut, 2021
    Fyz.popis144 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-7541-265-2 Kč 299.00
    Číslo nár. bibl.cnb003310354
    PoznámkyPřeloženo z němčiny, překladatelka u copyrightu: Alice Kavinová. Obsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Kavinová, Alice (Překladatel)
    Předmět.hesla mléčné výrobky * jogurt * tvaroh * sýry * domácí výroba
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 637.1/.3 , 637.146.34 , 637.356.2 , 637.3 , 334.714 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    Druh dok.KNIHY
    Domácí jogurt, tvaroh a sýr
    Vyrobit sýr dokáže každý! Udělat si domácí mléčné výrobky? Není nic snadnějšího! Autorka této knížky má také jenom „docela normální“ kuchyň. S těmi nejjednoduššími pomůckami vyrábí jogurty, podmáslí, čerstvé či plísňové sýry, kořeněné tvrdé sýry a spoustu dalších věcí. V této knize vysvětluje různé metody zpracování mléka a představuje množství vyzkoušených receptů na vynikající přírodní produkty – bez zvýrazňovačů chuti, konzervačních látek a umělých aromat. Připravte si s její knihou své vlastní domácí mléčné výrobky – přírodní a lahodné. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.