Počet záznamů: 1  

Low-carb life

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Žáková, Lenka - Autor - Nakladatel, vydavatel
    1. vydání - 254 stran : barevné ilustrace ; 21 x 26 cm
    ISBN 978-80-270-8477-7
      Strnadová, Veronika - Autor - Nakladatel, vydavatel
     nízkosacharidová dieta  dietní jídla  redukce tělesné hmotnosti
     kuchařské recepty
    SignaturaC 398.779
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Low-carb life
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 398.779   

    Údaje o názvuLow-carb life : kompletní nízkosacharidová kuchařka / Lenka Žáková, Veronika Strnadová
    Záhlaví-jméno Žáková, Lenka (Autor) (Nakladatel, vydavatel)
    Údaje o vydání1. vydání
    Nakladatel[Česko] : vlastním nákladem, 2020
    Fyz.popis254 stran : barevné ilustrace ; 21 x 26 cm
    ISBN978-80-270-8477-7
    Číslo nár. bibl.cnb003255376
    Dal.odpovědnost Strnadová, Veronika (Autor) (Nakladatel, vydavatel)
    Předmět.hesla nízkosacharidová dieta * dietní jídla * redukce tělesné hmotnosti
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.56:547.454-021.146.4 , 641.56 , 615.874.24 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Low-carb life
    Low-carb neboli nízkosacharidové stravování je skvělou volbou nejen jak zhubnout, ale i jak si dlouhodobě hmotnost udržet. Studie s nízkosacharidovou stravou stále dokazují, že konzumace zdravých tuků, kvalitních proteinů se spoustou zeleniny je výtečný způsob, jak se poměrně rychle dostat do kondice a vyřešit některé zdravotní problémy. Nízkosacharidové stravování může pomoci se zhubnutím, s lepší kontrolou krevního cukru, zlepšení diabetu 2. typu, a také s lepší koncentrací a mentálním výkonem. Zároveň je nízkosacharidové stravování i dlouhodobě dobře udržitelné. Kniha představí základní principy nízkosacharidového stravování. Dozvíte se, co obnáší přejít na tento druh stravy, jaké potraviny jíst, jakých se naopak vyvarovat. Postupně vás kniha seznámí s mnoha zdravotními výhodami, ale i možnými úskalími, se kterými se můžete během přechodu na nízkosacharidovou stravu setkat. Hlavní část tvoří více než 100 chutných a vyzkoušených receptů, které jsou rozděleny na snídaně a svačiny, hlavní jídla a přílohy, dezerty, koření a omáčky. Za recepty následuje seznam netradičních surovin a ukázkový jídelníček na 14 dní optimalizovaný pro nastartování hubnutí a tvořený výhradně jídly z této kuchařky. Je to původní kniha od českých autorek, doktorek biochemie, zabývajících se ve své práci výzkumem diabetu a obezity. V knize naleznete nejen české recepty upravené do nízkosacharidové verze, ale i mnoho méně tradičních zajímavých pokrmů z celého světa. Používají se zde pouze suroviny, které najdete snadno na českém trhu. Pokud uvažujete, jak změnit svůj stravovací režim, chcete low-carb stravu vyzkoušet anebo ji už dodržujete a potřebujete novou inspiraci pro vaření, je tato kniha určitě nejlepší volbou. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.