Počet záznamů: 1
Low-carb life
Žáková, Lenka - Autor - Nakladatel, vydavatel
1. vydání - 254 stran : barevné ilustrace ; 21 x 26 cm
ISBN 978-80-270-8477-7
Strnadová, Veronika - Autor - Nakladatel, vydavatel
nízkosacharidová dieta dietní jídla redukce tělesné hmotnosti
kuchařské receptySignatura C 398.779 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Low-carb life : kompletní nízkosacharidová kuchařka / Lenka Žáková, Veronika Strnadová Záhlaví-jméno Žáková, Lenka (Autor) (Nakladatel, vydavatel) Údaje o vydání 1. vydání Nakladatel [Česko] : vlastním nákladem, 2020 Fyz.popis 254 stran : barevné ilustrace ; 21 x 26 cm ISBN 978-80-270-8477-7 Číslo nár. bibl. cnb003255376 Dal.odpovědnost Strnadová, Veronika (Autor) (Nakladatel, vydavatel)
Předmět.hesla nízkosacharidová dieta * dietní jídla * redukce tělesné hmotnosti Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.56:547.454-021.146.4 , 641.56 , 615.874.24 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Low-carb neboli nízkosacharidové stravování je skvělou volbou nejen jak zhubnout, ale i jak si dlouhodobě hmotnost udržet. Studie s nízkosacharidovou stravou stále dokazují, že konzumace zdravých tuků, kvalitních proteinů se spoustou zeleniny je výtečný způsob, jak se poměrně rychle dostat do kondice a vyřešit některé zdravotní problémy. Nízkosacharidové stravování může pomoci se zhubnutím, s lepší kontrolou krevního cukru, zlepšení diabetu 2. typu, a také s lepší koncentrací a mentálním výkonem. Zároveň je nízkosacharidové stravování i dlouhodobě dobře udržitelné. Kniha představí základní principy nízkosacharidového stravování. Dozvíte se, co obnáší přejít na tento druh stravy, jaké potraviny jíst, jakých se naopak vyvarovat. Postupně vás kniha seznámí s mnoha zdravotními výhodami, ale i možnými úskalími, se kterými se můžete během přechodu na nízkosacharidovou stravu setkat. Hlavní část tvoří více než 100 chutných a vyzkoušených receptů, které jsou rozděleny na snídaně a svačiny, hlavní jídla a přílohy, dezerty, koření a omáčky. Za recepty následuje seznam netradičních surovin a ukázkový jídelníček na 14 dní optimalizovaný pro nastartování hubnutí a tvořený výhradně jídly z této kuchařky. Je to původní kniha od českých autorek, doktorek biochemie, zabývajících se ve své práci výzkumem diabetu a obezity. V knize naleznete nejen české recepty upravené do nízkosacharidové verze, ale i mnoho méně tradičních zajímavých pokrmů z celého světa. Používají se zde pouze suroviny, které najdete snadno na českém trhu. Pokud uvažujete, jak změnit svůj stravovací režim, chcete low-carb stravu vyzkoušet anebo ji už dodržujete a potřebujete novou inspiraci pro vaření, je tato kniha určitě nejlepší volbou. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBUNačítání…
Počet záznamů: 1