Počet záznamů: 1  

Traktáty a receptáře

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


    Vydání první - 2 svazky (xxiii, 470 stran; xi, strana 486-881) ; 23 cm
    ISBN 978-80-7007-633-0, ISBN 978-80-7007-634-7, ISBN 978-80-7007-635-4, ISBN 978-80-7480-148-8, ISBN 978-80-7480-149-5, ISBN 978-80-7480-150-1
      Novák, Antonín, - Editor
    8.-18. století
     výtvarné techniky  výtvarné materiály  písemné prameny
     texty  antologie  komentovaná vydání
    Umístění
    Traktáty a receptáře
    Údaje o názvuTraktáty a receptáře : výtvarné techniky středověku, renesance a baroka / edice, překlady a komentáře Antonín Novák
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelPraha : Filosofia : Národní památkový ústav, 2020
    Fyz.popis2 svazky (xxiii, 470 stran; xi, strana 486-881) ; 23 cm
    ISBN978-80-7007-633-0
    978-80-7007-634-7
    978-80-7007-635-4
    978-80-7480-148-8
    978-80-7480-149-5
    978-80-7480-150-1
    Číslo nár. bibl.cnb003245138
    PoznámkyPřeloženo z různých jazyků. Terminologický slovník
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstříky
    Dal.odpovědnost Novák, Antonín, 1944-2021 (Editor)
    Předmět.hesla 8.-18. století * výtvarné techniky - 8.-18. století * výtvarné materiály - 8.-18. století * písemné prameny - 8.-18. století
    Forma, žánr texty * antologie * komentovaná vydání
    Konspekt72/76 - Výtvarné umění
    MDT 72/76.02 , 72/76.023 , 002+801.82 , (0:82-9) , (082.21) , (0.072)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URL http://web.flu.cas.cz/scan/323557552.pdf http://web.flu.cas.cz/scan/323557553.pdf
    Druh dok.KNIHY
    Traktáty a receptáře
    Antologie českých překladů historických textů, které seznamují s výtvarnými technologiemi středověku, renesance a baroka. Každý z textů je opatřen stručným úvodem s informacemi o původu, charakteru a obsahu daného pramene. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.