Počet záznamů: 1  

Herbář

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Winterová, Kateřina, 1976- - Autor
    Vydání první - 265 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 26 cm
    ISBN 978-80-7404-343-7
    Edice ČT
      Hroník, Jiří - Fotograf
     zahradní plodiny  jídla
     populárně-naučné publikace  kuchařské recepty
    SignaturaB 59.264
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Herbář
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 14.06.2021)B 59.264   
    Na Sadech - dospělí ( naučná ) vypůjčeno (do 11.06.2021)B 59.264 a   
    Vltava jen rezervaceB 59.264 Va   

    Údaje o názvuHerbář : ze zahrady přímo na talíř / Kateřina Winterová & kolektiv ; fotografie Jiří Hroník
    Osobní jméno Winterová, Kateřina, 1976- (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelPraha : Česká televize ve spolupráci se scrptd media s.r.o., 2020
    ISBN978-80-7404-343-7 Kč 499,00
    Číslo nár. bibl.cnb003304675
    Edice Edice České televize
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstříky
    Dal.odpovědnost Hroník, Jiří (Fotograf)
    Předmět.hesla zahradní plodiny * jídla
    Forma, žánr populárně-naučné publikace * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 635.1/.8 , 641.55 , (0.062) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Druh dok.KNIHY
    PobočkaRezervace
    Lidická volný výběr2
    Na Sadech dospělé0
    Vltava0
    Celkem2
    „Moje první kniha, kterou jsem celou vypěstovala na své zahradě!“ hlásá Kateřina Winterová ke knižní novince, která obsahuje další stovku úžasných receptů i návodů a tentokrát také popis více než 80 odrůd zeleniny s doporučeními pro jejich pěstování a rovněž ovocné ochutnávky. Kniha Herbář ze zahrady se stala základem pro osmou sérii pořadu Herbář a přináší čtenářům unikátní přehled zahradních odrůd zeleniny prověřených generacemi pěstitelů i kuchařů. Ředkvičky, salát, cukety, dýně, rajčata, okurky, papriky, mrkev a mnoho dalšího včetně několika běžně dostupných druhů ovoce… se naučíte nejen využívat v kuchyni k přípravě lahodných pokrmů, ale také sami vypěstovat. A požitek z jídla připraveného z vlastnoručně zasazených surovin bude pak ještě větší! Jak říká Katka – tohle nepodávají ani v těch nejdražších restauracích. Nejlepší zahradnictví je vždy to vlastní! A tak sázejte, pěstujte, sklízejte – ze zahrady přímo na talíř! Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading...

Počet záznamů: 1