Počet záznamů: 1  

To nejlepší z Blanského lesa

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Cukr, Jiří, 1986- - Autor
    Vydání první - 92 stran : barevné ilustrace, 1 mapa ; 21 cm
    ISBN 978-80-88030-52-2
    To nejlepší z
     turistické zajímavosti  architektonické památky
     Blanský les (Česko : pohoří : oblast)
     průvodce
    SignaturaC 398.457
    Umístění 913(437.31) - Čechy. Kraje, okresy, místa Čech
    To nejlepší z Blanského lesa
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 06.09.2024)C 398.457   
    Lidická ( region )jen prezenčněC 398.457 P   

    Údaje o názvuTo nejlepší z Blanského lesa / Jiří Cukr
    Záhlaví-jméno Cukr, Jiří, 1986- (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelČeské Budějovice : Bohumír Němec - Veduta, nakladatelství a vydavatelství, 2020
    Fyz.popis92 stran : barevné ilustrace, 1 mapa ; 21 cm
    ISBN978-80-88030-52-2
    Číslo nár. bibl.cnb003260801
    Edice To nejlepší z (Bohumír Němec - Veduta)
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    Předmět.hesla turistické zajímavosti - Česko * architektonické památky - Česko * Blanský les (Česko : pohoří : oblast) - reálie
    Forma, žánr průvodce
    Konspekt913(437) - Geografie Česka a Slovenska, reálie, cestování
    MDT 913:338.483.1 , 72:904 , 913(437.31-13) , (437.31-13) , 913(437.319) , (437.319) , (036)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru913(437.31) - Čechy. Kraje, okresy, místa Čech
    Druh dok.KNIHY
    To nejlepší z Blanského lesa
    Průvodce po Blanském lese představuje všechny atraktivity, na které lze v oblasti narazit. Vedle Českého Krumlova, Holašovic a Kletě je to celá řada dalších méně známých, ale půvabných míst a zajímavostí. Se všemi se v knížce prostřednictvím krátkých textů a fotografií seznámíte. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.