Počet záznamů: 1  

Domácí zabijačka

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Bothe, Carsten, 1966- - Autor
    České vydání první - 135 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN 978-80-7541-240-9
      Kavinová, Alice - Překladatel
     domácí zabijačka  vepřové maso  masné výrobky  klobásy  šunka
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaC 398.373
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Domácí zabijačka
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 398.373   

    Uniform title Hausschlachtung. Česky
    Title statementDomácí zabijačka : klobásy, šunka, pečeně, huspenina / Carsten Bothe ; překlad Alice Kavinová
    Main entry-name Bothe, Carsten, 1966- (Author)
    Edition statementČeské vydání první
    PublicationPraha : Vašut, 2021
    Phys.des.135 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-7541-240-9
    National bibl. num.cnb003275084
    NotePřeloženo z němčiny
    Another responsib. Kavinová, Alice (Translator)
    Subj. Headings domácí zabijačka * vepřové maso * masné výrobky * klobásy * šunka
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty
    Conspect637 - Živočišné produkty
    UDC 637.513.11 , 637.5'64 , 641.55:637.5'64 , 637.5+664.91/.95 , 637.521.47 , 637.525.3 , (035) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Document kindBOOKS
    Domácí zabijačka
    Klobásy nebo huspenina, šunka či slanina, jitrnice nebo jelítka – ty domácí chutnají prostě lépe! Ať už porážíte dvoumetrákového pašíka, nebo třeba jen koupíte půlku prasete a chcete se dozvědět, jak maso nejlépe zpracovat, jak vyrobit pár kilo klobás nebo vyudit šunku, v této publikaci najdete všechny potřebné informace, postupy a návody. Carsten Bothe vás naučí poznat kvalitu masa, správně ho porcovat, používat řeznické nástroje, seznámí vás s triky profesionálů a vším, co souvisí s výrobou klobás, nakládáním nebo zavařováním masa. O domácích zabijačkách ví zkrátka všechno. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.