Počet záznamů: 1
Domácí zabijačka
Bothe, Carsten, 1966- - Autor
České vydání první - 135 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
ISBN 978-80-7541-240-9
Kavinová, Alice - Překladatel
domácí zabijačka vepřové maso masné výrobky klobásy šunka
příručky kuchařské receptySignatura C 398.373 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Unifikovaný název Hausschlachtung. Česky Údaje o názvu Domácí zabijačka : klobásy, šunka, pečeně, huspenina / Carsten Bothe ; překlad Alice Kavinová Záhlaví-jméno Bothe, Carsten, 1966- (Autor) Údaje o vydání České vydání první Nakladatel Praha : Vašut, 2021 Fyz.popis 135 stran : barevné ilustrace ; 24 cm ISBN 978-80-7541-240-9 Číslo nár. bibl. cnb003275084 Poznámky Přeloženo z němčiny Dal.odpovědnost Kavinová, Alice (Překladatel)
Předmět.hesla domácí zabijačka * vepřové maso * masné výrobky * klobásy * šunka Forma, žánr příručky * kuchařské recepty Konspekt 637 - Živočišné produkty MDT 637.513.11 , 637.5'64 , 641.55:637.5'64 , 637.5+664.91/.95 , 637.521.47 , 637.525.3 , (035) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Druh dok. KNIHY Klobásy nebo huspenina, šunka či slanina, jitrnice nebo jelítka – ty domácí chutnají prostě lépe! Ať už porážíte dvoumetrákového pašíka, nebo třeba jen koupíte půlku prasete a chcete se dozvědět, jak maso nejlépe zpracovat, jak vyrobit pár kilo klobás nebo vyudit šunku, v této publikaci najdete všechny potřebné informace, postupy a návody. Carsten Bothe vás naučí poznat kvalitu masa, správně ho porcovat, používat řeznické nástroje, seznámí vás s triky profesionálů a vším, co souvisí s výrobou klobás, nakládáním nebo zavařováním masa. O domácích zabijačkách ví zkrátka všechno. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBUNačítání…
Počet záznamů: 1