Počet záznamů: 1  

Sůl, tuk, ocet a žár, aneb, Jak dobře vařit

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Nosrat, Samin, 1979- - Autor
    Vydání první - 469 stran : ilustrace ; 29 cm
    ISBN 978-80-7335-644-6
      MacNaughton, Wendy, - Ilustrátor   Pollan, Michael, - Autor úvodu atd.   Slavíková Hesounová, Alžběta - Překladatel   Hesounová, Vlasta, - Překladatel
     jídla  gastronomie
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaB 59.058
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Sůl, tuk, ocet a žár, aneb, Jak dobře vařit
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 24.05.2024)B 59.058   

    Unifikovaný název Salt, fat, acid, heat. Česky
    Údaje o názvuSůl, tuk, ocet a žár, aneb, Jak dobře vařit / napsala Samin Nosratová ; a ilustrovala Wendy MacNaughtonová ; předmluva Michael Pollan
    Záhlaví-jméno Nosrat, Samin, 1979- (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelVoznice : Leda, 2020
    Fyz.popis469 stran : ilustrace ; 29 cm
    ISBN978-80-7335-644-6
    Číslo nár. bibl.cnb003302760
    PoznámkyPřeloženo z angličtiny
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    Dal.odpovědnost MacNaughton, Wendy, 1977- (Ilustrátor)
    Pollan, Michael, 1955- (Autor úvodu atd.)
    Slavíková Hesounová, Alžběta (Překladatel)
    Hesounová, Vlasta, 1945- (Překladatel)
    Předmět.hesla jídla * gastronomie
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55 , 641/642 , (083.12) , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Sůl, tuk, ocet a žár, aneb, Jak dobře vařit
    Zkušená kuchařka představuje čtyři prvky dobrého vaření - sůl, tuk, ocet, žár. Druhá část knihy obsahuje recepty rozdělené podle druhů jídel. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.