Počet záznamů: 1  

Možnosti zvýšení obsahu polyfenolových látek v pivu volbou surovin a technologie

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Mikyška, Alexandr - Autor
    36 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 30 cm
    ISBN 978-80-86576-71-8
    Certifikovaná metodika
     pivo  pivovarnictví  polyfenoly
     certifikované metodiky
    SignaturaB 58.984
    Umístění 663.4 - Pivovarnictví
    Možnosti zvýšení obsahu polyfenolových látek v pivu volbou surovin a technologie
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 58.984   

    Údaje o názvuMožnosti zvýšení obsahu polyfenolových látek v pivu volbou surovin a technologie / Alexandr Mikyška
    Záhlaví-jméno Mikyška, Alexandr (Autor)
    Nakladatel[Praha] : Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, 2020
    Fyz.popis36 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 30 cm
    ISBN978-80-86576-71-8
    Číslo nár. bibl.cnb003259729
    Edice/vedl.záhl. Výzkumný ústav pivovarský a sladařský. Metodika
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografie
    Předmět.hesla pivo * pivovarnictví * polyfenoly
    Forma, žánr certifikované metodiky
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    MDT 663.4 , 547.565 , (083.744)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru663.4 - Pivovarnictví
    Druh dok.KNIHY
    Možnosti zvýšení obsahu polyfenolových látek v pivu volbou surovin a technologie
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.