Počet záznamů: 1  

Zvěřina

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Steinbach, Alena - Autor
    České vydání první - 192 stran : barevné ilustrace ; 28 cm
    ISBN 978-80-7541-225-6
      Einwanger, Klaus-Maria - Fotograf   Haase, Inga - Fotograf   Mross, Eike - Fotograf   Zibner, Benjamin, - Fotograf   Borecká, Jaromíra, - Překladatel
     zvěřinová jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaB 59.021
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Zvěřina
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 59.021   

    Unifikovaný název Wild kochen!. Česky
    Údaje o názvuZvěřina / Alena Steinbach ; Klaus-Maria Einwanger: fotografi jídel, Inga Haase, Eike Mross, Benjamin Zibner: reportážní fotografie, fotografie přírody a zvířat
    Záhlaví-jméno Steinbach, Alena (Autor)
    Údaje o vydáníČeské vydání první
    NakladatelPraha : Jan Vašut s.r.o., 2020
    Fyz.popis192 stran : barevné ilustrace ; 28 cm
    ISBN978-80-7541-225-6 Kč 599.00
    Číslo nár. bibl.cnb003275085
    PoznámkyPřeklad Jaromíra Borecká. Přeloženo z němčiny. Obsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Einwanger, Klaus-Maria (Fotograf)
    Haase, Inga (Fotograf)
    Mross, Eike (Fotograf)
    Zibner, Benjamin, 1979- (Fotograf)
    Borecká, Jaromíra, 1972- (Překladatel)
    Předmět.hesla zvěřinová jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55:637.55 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Druh dok.KNIHY
    Zvěřina
    Klasické i moderní kuchařské recepty na srnčí, daňčí a vysokou zvěř, divočáka, zajíce, holuby, kachny, husy a bažanty. Rady na rozdělení masa z těchto zvířat. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.