Počet záznamů: 1
Steinbach, Alena - Autor
České vydání první - 192 stran : barevné ilustrace ; 28 cm
ISBN 978-80-7541-225-6
Einwanger, Klaus-Maria - Fotograf Haase, Inga - Fotograf Mross, Eike - Fotograf Zibner, Benjamin, - Fotograf Borecká, Jaromíra, - Překladatel
zvěřinová jídla
kuchařské receptySignatura B 59.021 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Unifikovaný název Wild kochen!. Česky Údaje o názvu Zvěřina / Alena Steinbach ; Klaus-Maria Einwanger: fotografi jídel, Inga Haase, Eike Mross, Benjamin Zibner: reportážní fotografie, fotografie přírody a zvířat Záhlaví-jméno Steinbach, Alena (Autor) Údaje o vydání České vydání první Nakladatel Praha : Jan Vašut s.r.o., 2020 Fyz.popis 192 stran : barevné ilustrace ; 28 cm ISBN 978-80-7541-225-6 Kč 599.00 Číslo nár. bibl. cnb003275085 Poznámky Překlad Jaromíra Borecká. Přeloženo z němčiny. Obsahuje rejstřík Dal.odpovědnost Einwanger, Klaus-Maria (Fotograf)
Haase, Inga (Fotograf)
Mross, Eike (Fotograf)
Zibner, Benjamin, 1979- (Fotograf)
Borecká, Jaromíra, 1972- (Překladatel)
Předmět.hesla zvěřinová jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55:637.55 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Druh dok. KNIHY Klasické i moderní kuchařské recepty na srnčí, daňčí a vysokou zvěř, divočáka, zajíce, holuby, kachny, husy a bažanty. Rady na rozdělení masa z těchto zvířat. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeNačítání…
Počet záznamů: 1