Počet záznamů: 1  

Jak vaří šéfkuchaři

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Farrimond, Stuart - Autor
    První české vydání - 256 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
    ISBN 978-80-7529-620-7
      Eisenmannová, Dagmar, - Překladatel
     kuchařství  příprava jídel  potraviny
     příručky
    SignaturaB 58.980
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Jak vaří šéfkuchaři
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 17.05.2024)B 58.980   

    Unifikovaný název Science of cooking. Česky
    Údaje o názvuJak vaří šéfkuchaři / Stuart Farrimond
    Záhlaví-jméno Farrimond, Stuart (Autor)
    Údaje o vydáníPrvní české vydání
    NakladatelPraha : Slovart, 2020
    Fyz.popis256 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
    ISBN978-80-7529-620-7 Kč 599.00
    Číslo nár. bibl.cnb003277738
    PoznámkyZ angličtiny přeložila Dagmar Eisenmannová. Obsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Eisenmannová, Dagmar, 1954- (Překladatel)
    Předmět.hesla kuchařství * příprava jídel * potraviny
    Forma, žánr příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55 , 641/642 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Jak vaří šéfkuchaři
    Autor knihy Stuart Farrimond je presvedčený, že si pri varení neraz kladiete otázky o základných postupoch a technikách, ktorých výsledkom je dokonalé jedlo; vysvetľuje, prečo niektoré rady fungujú a iné nie; ako predísť chybám pri varení alebo ich napraviť... Len sa pýtajte, autor vám odpovie na viac ako 160 najčastejších otázok a vysvetlí pravidlá varenia na základe výsledkov najnovších výskumov. Vedecké poznatky pretavil do praktických odpovedí, ktoré sú napísané zrozumiteľne a prehľadne. Venuje sa mäsu, rybám a plodom mora, vajciam a mliečnym výrobkom, ryži, obilninám a cestovinám, zelenine, ovociu, orechom a semenám, bylinkám, koreniu, oleju, pečeniu a dezertom... Keď vďaka knihe pochopíte s pomocou knihy isté zákonitosti, budete variť ako šéfkuchári! Máte jedinečnú možnosť posunúť svoje kuchárske umenie na vyššiu úroveň a zmeniť svoj spôsob varenia, pretože verte-neverte, zvyky sú často jednoducho zafixované omyly. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.