Počet záznamů: 1  

Peče celá země

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Poláček, Martin - Autor
    Vydání první - 347 stran : barevné ilustrace, portréty ; 26 cm
    ISBN 978-80-7404-334-5
    Edice ČT
      Gils Slavíková, Mirka van, - Autor   Maršálek, Josef, - Autor   Otavová, Zlata, - Autor
    Peče celá země (soutěž)
    2020
     televizní pořady  televizní soutěže  pečení  cukrářské výrobky  moučníky  dezerty  pečivo
     kuchařské recepty
    SignaturaB 59.012
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Peče celá země
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 59.012   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníB 59.012 a   

    Údaje o názvuPeče celá země / Martin Poláček, Mirka van Gils Slavíková, Josef Maršálek, Zlata Otavová a soutěžící z pořadu Peče celá země
    Záhlaví-jméno Poláček, Martin (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelPraha : Česká televize, 2020
    Fyz.popis347 stran : barevné ilustrace, portréty ; 26 cm
    ISBN978-80-7404-334-5 Kč 399,00
    Edice Edice České televize
    Dal.odpovědnost Gils Slavíková, Mirka van, 1961- (Autor)
    Maršálek, Josef, 1982- (Autor)
    Otavová, Zlata, 1978- (Autor)
    Předmět.hesla Peče celá země (soutěž) * 2020 * televizní pořady - Česko - 2020 * televizní soutěže - Česko - 2020 * pečení * cukrářské výrobky * moučníky * dezerty * pečivo
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT (437.3) , 7.097 , 7.092:654.198 , 641.526.2 , 664.143 , 641.85 , 641.55:664.6 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Druh dok.KNIHY
    Peče celá země
    115 vybraných receptů od soutěžících + 25 exkluzivních receptů od porotců Mirky van Gils Slavíkové a Josefa Maršálka a technoložky Zlaty Otavové z prvního ročníku soutěže. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.