Počet záznamů: 1  

Kváskové pečivo slané

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Bačíková, Hana - Autor
    V Brně : H. Bačíková, 2014 - 66 s. : il. (převážně barev.) ; 20 cm
    ISBN 978-80-260-6126-7
     chléb  slané pečivo  kváskové pečivo
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaC 397.234
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Kváskové pečivo slané
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 03.05.2024)C 397.234   

    Údaje o názvuKváskové pečivo slané : kompletní průvodce kváskovým pečivem / Hana Bačíková
    Záhlaví-jméno Bačíková, Hana (Autor)
    Vyd.údajeV Brně : H. Bačíková, 2014
    Fyz.popis66 s. : il. (převážně barev.) ; 20 cm
    ISBN978-80-260-6126-7
    Číslo nár. bibl.cnb002588817
    PoznámkyNázev z obálky. Terminologický slovník
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Předmět.hesla chléb * slané pečivo * kváskové pečivo
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 664.661/.664 , 664.66 , 664.66:664.654.1 , (035) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Druh dok.KNIHY
    Kváskové pečivo slané
    Komplexně pojatá publikace, která na domácím knižním trhu zcela chybí. Je určena jak laické veřejnosti, turistům, také i dietologům, firmám, zaměstnancům, ale i studentům z oboru potravinářství a gastronomie, cestovním agenturám, kulinářským institucím, a spousty dalších. - návody, rady a popis vše o kvásku, vedení kvásku, založení kvásku - pozitivní účinky kváskového pečiva - srovnání kváskového pečiva a pečiva s droždím - nutriční složení a pozitiva pro lidský organismus - 21 receptů a spousty barevných fotografií a kreslených obrázků - mnoho dalších prozkoumaných informací a doporučení - může sloužit i jako publikace pro výuku Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.