Počet záznamů: 1  

Zvířata jsou k sežrání

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Grestenbergerová, Eva, 1993- - Author
    1. vydání - 200 stran : ilustrace ; 21 cm
    ISBN 978-80-264-3279-1
     civilizace  stravovací zvyky  sociologie jídla  masitá jídla  maso  zvířata  veganství  vegetariánství
     populárně-naučné publikace
    Call numberC 396.849
    Umístění 316.7 - Sociologie kultury. Kulturní život
    Zvířata jsou k sežrání
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 396.849   

    Title statementZvířata jsou k sežrání : lehce stravitelná psychologie karnismu a veganství / Eva Grestenbergerová
    Main entry-name Grestenbergerová, Eva, 1993- (Author)
    Edition statement1. vydání
    PublicationV Brně : CPress, 2020
    Phys.des.200 stran : ilustrace ; 21 cm
    ISBN978-80-264-3279-1 Kč 299.00
    National bibl. num.cnb003257504
    NoteTerminologický slovník
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Subj. Headings civilizace * stravovací zvyky - psychologiecké aspekty * sociologie jídla - psychologické aspekty * masitá jídla - psychologiecké aspekty * maso - konzumace * zvířata * veganství * vegetariánství
    Form, Genre populárně-naučné publikace
    Conspect316.7 - Sociologie kultury. Kulturní život
    UDC 316.7+008 , 316.74:641.5 , 392.81 , 159 , 641.55:637.5 , 637.5 , 592/599 , 636.1/.9 , 613.261 , (0.062)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru316.7 - Sociologie kultury. Kulturní život
    Document kindBOOKS
    Zvířata jsou k sežrání
    Nejedná se o kuchařku, ale o pozoruhodnou knihu, která vás nechá lidem nahlédnout jak do hlav, tak i do talířů - není ani suchopárnou odbornou publikací a s lehkostí i humorem odpoví na otázku, zda se můžete považovat za milovníka zvířat, a přitom jíst maso. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.