Počet záznamů: 1  

Chemie potravin

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Odstrčil, Jaroslav - Autor
    Vyd. 1. - Brno : Národní centrum ošetřovatelství a nelékařských zdravotnických oborů, 2006 - 164 s. : il. (převážně barev.) ; 30 cm
    ISBN 80-7013-435-6
      Odstrčilová, Milada, - Autor
     potravinářská chemie
     učebnice středních škol
    SignaturaS 33.766
    Umístění 54 - Chemie. Obecná chemie
    Chemie potravin
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( studovna ) jen prezenčněS 33.766   

    Údaje o názvuChemie potravin / Jaroslav Odstrčil, Milada Odstrčilová
    Záhlaví-jméno Odstrčil, Jaroslav (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeBrno : Národní centrum ošetřovatelství a nelékařských zdravotnických oborů, 2006
    Fyz.popis164 s. : il. (převážně barev.) ; 30 cm
    ISBN80-7013-435-6
    Číslo nár. bibl.cnb001649060
    PoznámkyDostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius
    Poznámky k uživatelskému určeníPro zdravotnické školy, specializační studium, LF
    Dal.odpovědnost Odstrčilová, Milada, 1949- (Autor)
    Předmět.hesla potravinářská chemie
    Forma, žánr učebnice středních škol
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT 663/664:54 , (075.3)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru54 - Chemie. Obecná chemie
    Druh dok.KNIHY
    Chemie potravin
    Učební text pro studijní obor nutriční asistent a diplomovaný nutriční terapeut. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.