Počet záznamů: 1  

Konservace potravin v domácnosti


  1.  Havelková, Marie - Autor
    1. vyd. - Praha : SNTL, 1957 - 110, [2] s. ; 8°
    Řada potravinářské literatury
      Fialová, Juliana Anna, - Autor
               kuchařské recepty
     příručky
    Konservace potravin v domácnosti
    Údaje o názvuKonservace potravin v domácnosti / [Autoři:] Marie Havelková, Juliana A. Fialová ; Předmluva: Václav Kác ; Fot.: B. Storová
    Záhlaví-jméno Havelková, Marie (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : SNTL, 1957 (Brno : Brněn. knihtisk., z.z.)
    Fyz.popis110, [2] s. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000725930
    Edice Řada potravinářské literatury
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Poznámky30350 výt.. S il.
    Dal.odpovědnost Fialová, Juliana Anna, 1902-1981 (Autor)
    Předmět.hesla ovoce * zelenina * maso * konzervace * domácí hospodářství * kuchařské recepty
    Forma, žánr příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Konservace potravin v domácnosti
    Praktická příručka pro konzervování potravin v domácnosti, zejména těch, které podléhají nejvíce zkáze (ovoce, zelenina, maso). Autorka uvádí různé způsoby sterilizace, poučuje o správném výběru a přípravě potravin, popisuje i všechny chyby a závady, které mohou nastat při domácím konzervování. Knížku doplňuje mnoho názorných obrázků. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.