Počet záznamů: 1  

Obecná chemická technologie


  1. 1. vyd. - Praha : SNTL, 1962 - 454, [1] s. ; 8°
    Řada potrav. lit.
      Hampl, Bohuš, - Autor
    Obecná chemická technologie
    Údaje o názvuObecná chemická technologie : Celost. učebnice : Určeno pro vys. školy chem. technologie i pro odb. školy. 3. [díl], Přehled potrav. a kvasného průmyslu / Zprac. kol. pod ved. B. Hampla ; Předml.: Rudolf Bretschneider
    Část názvuPřehled potrav. a kvasného průmyslu
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : SNTL, 1962 (Mír 1)
    Fyz.popis454, [1] s. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000613654
    Edice Řada potravinářské literatury
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Poznámky2015 výt.. Přehledy lit.. Věcný rejstřík. S il. v textu
    Dal.odpovědnost Hampl, Bohuš, 1899-1975 (Autor)
    MDT 663/664(075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Obecná chemická technologie
    Potravinářský průmysl přešel po osvobození od řemesla k vědecky řízené velkovýrobě. Na její úkoly připravuje, u nás poprvé, tato učebnice. Zabývá se enzymy, vitamíny, mikrobiologií, konzervací potravin, kvasným průmyslem, průmyslem sacharidů, technologií ovoce a zeleniny, mléka, tuků i masa. Zdroj anotace: NKP
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.