Počet záznamů: 1  

Sebrané spisy


  1.  Pavlov, Ivan Petrovič, 1849-1936 - Autor
    Vydání 1. - 234 stran, 4 nečíslované listy obrazových příloh : ilustrace, portréty ; 21 cm
      Lukáč, Vasil, - Překladatel  Půža, Vladimír, - Překladatel  Zelený, Adolf, - Překladatel
     lékařská fyziologie  trávicí ústrojí  trávení
     stati  přednášky  sebrané spisy
    Sebrané spisy
    Unifikovaný název Polnoje sobranije sočinenij. Tom II, kniga pervaja. Česky
    Údaje o názvuSebrané spisy. Díl II, část 1 / I.P. Pavlov ; z ruského originálu Polnoje sobranije sočinenij - tom II, kniga pervaja ... přeložili Vasil Lukač, Vladimír Půža a Adolf Zelený
    Variantní názvyI. P. Pavlov - Sebrané spisy
    Záhlaví-jméno Pavlov, Ivan Petrovič, 1849-1936 (Autor)
    Údaje o vydáníVydání 1.
    NakladatelPraha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1954
    Fyz.popis234 stran, 4 nečíslované listy obrazových příloh : ilustrace, portréty ; 21 cm
    ISBNKč 14,00
    Číslo nár. bibl.cnb000510350
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Poznámky5000 výtisků
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografické odkazy
    Dal.odpovědnost Lukáč, Vasil, 1924-2002 (Překladatel)
    Půža, Vladimír, 1926-2012 (Překladatel)
    Zelený, Adolf, 1917-1991 (Překladatel)
    Předmět.hesla lékařská fyziologie * trávicí ústrojí * trávení - fyziologie
    Forma, žánr stati * přednášky * sebrané spisy
    Konspekt612 - Fyziologie člověka a srovnávací fyziologie
    MDT 612.3 , 612.31/.36 , (049) , (042.3) , (081.1)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Sebrané spisy
    Tento svazek Pavlovových spisů obsahuje všechny jeho práce i přednášky o fyziologii trávení včetně jeho výzkumů o vnitřní sekreci a fyziologii jater až do roku 1896. Práce z období 1897 až 1911 budou obsaženy ve zvláštním svazku. Pavlov vykládá v této knize mimo jiné i metody vivisekce. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.