Počet záznamů: 1  

Sborník k osmdesátým narozeninám akademika Františka Kloknera


  1. 1. vyd. - Praha : SNTL, 1953 - 294, [1] s. : [1] obr. příl., [1] barev. obr. příl. ; 8°
    Vědeckotechnické práce z inženýrského stavitelství ; Řada stavební literatury
      Dvořák, Arnošt, - Autor   Bechyně, Stanislav, - Autor   Faltus, František, - Autor
    Sborník k osmdesátým narozeninám akademika Františka Kloknera
    Údaje o názvuSborník k osmdesátým narozeninám akademika Františka Kloknera : určeno vyšším techn. kádrům
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : SNTL, 1953 (Praž. tisk. 05)
    Fyz.popis294, [1] s. : [1] obr. příl., [1] barev. obr. příl. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000510277
    Edice Vědeckotechnické práce z inženýrského stavitelství ; 17
    Řada stavební literatury
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    PoznámkyPozn.. 1200 výt.. Souběžný rus. a angl. název a text
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Částečný obsahSeismický výzkum základové půdy / Arnošt Dvořák -- Náprava vedlejších účinků v železobetonových konstrukcích staticky neurčitých zvláště se zřením na poddajnost základů / Stanislav Bechyně -- Stabilita lomených prutů namáhaných na vzpěr - stabilita příhradových rámových rohů / František Faltus
    Dal.odpovědnost Dvořák, Arnošt, 1904-1982 (Autor)
    Bechyně, Stanislav, 1887-1973 (Autor)
    Faltus, František, 1901-1989 (Autor)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština ; ruština ; angličtina
    Druh dok.KNIHY
    Sborník k osmdesátým narozeninám akademika Františka Kloknera
    Do sborníku jsou zařazeny práce našich odborníků ze stavebné mechaniky, dále stati o seismickém výzkumu základové půdy, o experimentálním rozboru napjatosti čtvercové desky se snímkem isochromat v přirozených barvách, pořízeném ve světle kruhově polarisovaném, a o novém druhu konstrukcí z předpjatého betonu. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.