Počet záznamů: 1  

Padělání a porušování nejdůležitějších potravin a návod pro rychlé poznávání takového porušení


  1.  Michl, František, 1856-1920 - Autor
    52, 1 stran ; 16°
    Malá knihovna Epochy ;
     potraviny  potravinářský průmysl
    Umístění
    Padělání a porušování nejdůležitějších potravin a návod pro rychlé poznávání takového porušení
    Údaje o názvuPadělání a porušování nejdůležitějších potravin a návod pro rychlé poznávání takového porušení : pro obchodníky, živnostníky a rolníky, jakož i pro dozorčí zřízence tržní a zdravotní, zvláště však pro hospodyně a kuchařky / napsal Frant. Michl
    Záhlaví-jméno Michl, František, 1856-1920 (Autor)
    NakladatelPraha : E. Weinfurter, 1906
    Fyz.popis52, 1 stran ; 16°
    Číslo nár. bibl.cnb000641896
    Edice Malá knihovna (Epocha)
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Historie vlastnictvíNa patitulu titulní strany kulaté razítko Knihovna vysokých škol technických v Praze. Pod razítkem tužkou napsáno MŠVU, 17.2.1950
    Pozn.o vazběPůvodní vazba v papírových deskách byla dána do pevných desek
    Předmět.hesla potraviny * potravinářský průmysl
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT 612.392/.398 , 613.26/.29 , 663/664 , 664 , 612.392 , 614.31
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    Druh dok.KNIHY
    Padělání a porušování nejdůležitějších potravin a návod pro rychlé poznávání takového porušení
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.