Počet záznamů: 1
Hôtel, restaurace, hostinec, jejich vedení a obsluha
Stab, William - Bibliografický předchůdce
V Praze : I.L. Kober, 1911 - 140, 1 s. ; 16°
Fricke, Bedřich - EditorÚdaje o názvu Hôtel, restaurace, hostinec, jejich vedení a obsluha : užitečné rady pro hoteliery, restaubatéry [sic], číšníky, kuchaře, jakož i všecky ostatní při hostinství zaměstnané / dle Williama Staba zpracoval Bedřich Fricke Záhlaví-jméno Stab, William (Bibliografický předchůdce) Vyd.údaje V Praze : I.L. Kober, 1911 Fyz.popis 140, 1 s. ; 16° Číslo nár. bibl. cnb000345999 Poznámky K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Dal.odpovědnost Fricke, Bedřich (Editor)
Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1