Počet záznamů: 1  

Hôtel, restaurace, hostinec, jejich vedení a obsluha


  1.  Stab, William - Bibliografický předchůdce
    V Praze : I.L. Kober, 1911 - 140, 1 s. ; 16°
      Fricke, Bedřich - Editor
    Hôtel, restaurace, hostinec, jejich vedení a obsluha
    Údaje o názvuHôtel, restaurace, hostinec, jejich vedení a obsluha : užitečné rady pro hoteliery, restaubatéry [sic], číšníky, kuchaře, jakož i všecky ostatní při hostinství zaměstnané / dle Williama Staba zpracoval Bedřich Fricke
    Záhlaví-jméno Stab, William (Bibliografický předchůdce)
    Vyd.údajeV Praze : I.L. Kober, 1911
    Fyz.popis140, 1 s. ; 16°
    Číslo nár. bibl.cnb000345999
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Dal.odpovědnost Fricke, Bedřich (Editor)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    Druh dok.KNIHY
    Hôtel, restaurace, hostinec, jejich vedení a obsluha
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.