Počet záznamů: 1
Zmrazené potraviny a jejich příprava v domácnosti
Údaje o názvu Zmrazené potraviny a jejich příprava v domácnosti / Karel Adámek, Vladimír Preininger, Miroslav Smotlacha Záhlaví-jméno Adámek, Karel (Autor) Údaje o vydání 2. dopl. vyd., 1. v SZdN. Vyd.údaje Praha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1962 Fyz.popis 174 s. : fotogr. Číslo nár. bibl. cnb000220442 Poznámky K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Poznámky Rejstř. s. 164-169 Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Bibliogr. s. 163 Dal.odpovědnost Preininger, Vladimír (Autor)
Smotlacha, Miroslav (Autor)
Předmět.hesla konzervace * potraviny Forma, žánr příručky MDT 641/642 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Úvodní kapitoly stručně popisují chlad jako konzervační činitel i jeho vliv na potraviny, dále chladírny a mrazírny, ošetřování i prodej zmrazených potravin. Větší část publikace zabírá jednak příprava zmrazeného masa, ovoce a zeleniny v domácnostech, restauracích a podnicích společného stravování, jednak četné kuchařské recepty. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1