Počet záznamů: 1  

Zmrazené potraviny a jejich příprava v domácnosti


  1.  Adámek, Karel - Autor
    2. dopl. vyd., 1. v SZdN. - Praha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1962 - 174 s. : fotogr.
      Preininger, Vladimír - Autor  Smotlacha, Miroslav - Autor
       potraviny
     příručky
    Zmrazené potraviny a jejich příprava v domácnosti
    Údaje o názvuZmrazené potraviny a jejich příprava v domácnosti / Karel Adámek, Vladimír Preininger, Miroslav Smotlacha
    Záhlaví-jméno Adámek, Karel (Autor)
    Údaje o vydání2. dopl. vyd., 1. v SZdN.
    Vyd.údajePraha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1962
    Fyz.popis174 s. : fotogr.
    Číslo nár. bibl.cnb000220442
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    PoznámkyRejstř. s. 164-169
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchBibliogr. s. 163
    Dal.odpovědnost Preininger, Vladimír (Autor)
    Smotlacha, Miroslav (Autor)
    Předmět.hesla konzervace * potraviny
    Forma, žánr příručky
    MDT 641/642
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Zmrazené potraviny a jejich příprava v domácnosti
    Úvodní kapitoly stručně popisují chlad jako konzervační činitel i jeho vliv na potraviny, dále chladírny a mrazírny, ošetřování i prodej zmrazených potravin. Větší část publikace zabírá jednak příprava zmrazeného masa, ovoce a zeleniny v domácnostech, restauracích a podnicích společného stravování, jednak četné kuchařské recepty. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.