Počet záznamů: 1  

Ztráty při technologické přípravě pokrmů


  1.  Paulus, Josef - Autor
    78 stran : tabulky, grafy
      Cidlinský, Lubomír - Autor
    pokrmy příprava technologie ztráty prevence
    Ztráty při technologické přípravě pokrmů
    Údaje o názvuZtráty při technologické přípravě pokrmů / Josef Paulus, Lubomír Cidlinský
    Záhlaví-jméno Paulus, Josef (Autor)
    NakladatelPraha : Merkur, 1979
    Fyz.popis78 stran : tabulky, grafy
    ISBN6,00 Kč
    Číslo nár. bibl.cnb000161699
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Dal.odpovědnost Cidlinský, Lubomír (Autor)
    Předmět.heslapokrmy příprava technologie ztráty prevence
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.5
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Ztráty při technologické přípravě pokrmů
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.