Počet záznamů: 1  

Technologie a technika výroby zmrazených potravin


  1.  Hrubý, Jaroslav - Autor
    1. vyd. - Praha : SNTL, 1986 - 358 s. : il. ; 21 cm
     příručky
    Technologie a technika výroby zmrazených potravin
    Údaje o názvuTechnologie a technika výroby zmrazených potravin / Jaroslav Hrubý
    Záhlaví-jméno Hrubý, Jaroslav (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : SNTL, 1986 (TZ)
    Fyz.popis358 s. : il. ; 21 cm
    ISBN34 Kčs
    Číslo nár. bibl.cnb000016326
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Poznámky2000 výt.. Vazba a obálka Vladislav Jacák
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Forma, žánr příručky
    MDT 621.565 , 664.8.037
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Technologie a technika výroby zmrazených potravin
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.