Počet záznamů: 1
Technologie a technika výroby zmrazených potravin
Hrubý, Jaroslav - Autor
1. vyd. - Praha : SNTL, 1986 - 358 s. : il. ; 21 cm
příručkyÚdaje o názvu Technologie a technika výroby zmrazených potravin / Jaroslav Hrubý Záhlaví-jméno Hrubý, Jaroslav (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : SNTL, 1986 (TZ) Fyz.popis 358 s. : il. ; 21 cm ISBN 34 Kčs Číslo nár. bibl. cnb000016326 Poznámky K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Poznámky 2000 výt.. Vazba a obálka Vladislav Jacák Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii Forma, žánr příručky MDT 621.565 , 664.8.037 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1