Počet záznamů: 1  

Peču a vařím s láskou bez lepku a histaminu

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Štveráková, Eva - Author
    91 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
    ISBN 978-80-7322-222-2
      Husák, Petr - Photographer
     dietní jídla  bezlepková jídla
    jídla bez histaminu
     kuchařské recepty
    Call numberC 394.982
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezlepková jídla
    Peču a vařím s láskou bez lepku a histaminu
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 394.982   
    Lidická ( region )jen prezenčněC 394.982 P   

    Údaje o názvuPeču a vařím s láskou bez lepku a histaminu / Eva Štveráková ; fotografie: Petr Husák
    Záhlaví-jméno Štveráková, Eva (Autor)
    NakladatelČeské Budějovice : Dona, 2020
    Fyz.popis91 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
    ISBN978-80-7322-222-2
    Číslo nár. bibl.cnb003220349
    Dal.odpovědnost Husák, Petr (Fotograf)
    Předmět.heslajídla bez histaminu
    Předmět.hesla dietní jídla * bezlepková jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.56-056.24 , 641.56:664.236-021.146.4 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezlepková jídla
    Druh dok.KNIHY
    Peču a vařím s láskou bez lepku a histaminu
    Autorka byla vždy nadšená kuchařka. V průběhu života se však u ní i u jejích dětí nečekaně a postupně sešlo několik diagnóz. Celiakie, histaminová intolerance, intolerance vůči laktóze. Začala proto hledat cestu, jak vařit pro celou rodinu tak, aby jídlo bylo zdravé, chutné a navíc na talíři lákavé. O své zkušenosti a recepty se chce podělit s těmi, kteří se o své dietní diagnóze dozvěděli teprve nedávno a začínají hledat cestu, stejně jako ji před lety hledala ona sama. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.