Počet záznamů: 1  

Přírodní antibiotika a antivirotika v kuchyni

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Jonáš, Josef, 1945- - Autor
    214 stran ; 22 cm
    ISBN 978-80-7281-552-4
      Kuchař, Jiří, - Autor
     potraviny  léčivé rostliny  kořeninové rostliny  houby  ocet  prevence onemocnění  racionální výživa  dietoterapie
     příručky
    SignaturaC 394.656
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 394.656   
    Suché Vrbné k vypůjčeníC 394.656 SV   
    Vltava k vypůjčeníC 394.656 Va   

    Údaje o názvuPřírodní antibiotika a antivirotika v kuchyni : koření a hořčice, houby, med, léčivé octy a oleje : prevence a terapie pomocí domácích prostředků / Josef Jonáš, Jiří Kuchař
    Záhlaví-jméno Jonáš, Josef, 1945- (Autor)
    NakladatelPraha : Eminent, 2020
    Fyz.popis214 stran ; 22 cm
    ISBN978-80-7281-552-4
    Číslo nár. bibl.cnb003221127
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstříky
    Dal.odpovědnost Kuchař, Jiří, 1960- (Autor)
    Předmět.hesla potraviny - zdravotní aspekty * léčivé rostliny * kořeninové rostliny - zdravotní aspekty * houby - zdravotní aspekty * ocet - zdravotní aspekty * prevence onemocnění * racionální výživa * dietoterapie
    Forma, žánr příručky
    Konspekt613 - Hygiena. Lidské zdraví
    MDT 641/642 , 633.88 , 635.7 , 582.28 , 613.291 , 616-084 , 613.2 , 615.874.2 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Druh dok.KNIHY
    Přírodní antibiotika a antivirotika v kuchyni
    Přírodní antibiotika a antivirotika v kuchyni
    Celý život jsme obklopeni mikroorganismy. Mají k nám ambivalentní vztah, některé nám pomáhají, ale jiné naopak škodí. Tato kniha se věnuje dvěma skupinám, které se v negativním účinku projevují nejvíc. Jsou to bakterie a viry. Většina z nás občas nebo denně vaří. Kniha Přírodní antibiotika a antivirotika v kuchyni přibližuje rostliny a prostředky v jejich každodenním využití tak, aby se staly součástí vaší výživy, vašeho životního stylu. Najdete v ní prospěšné druhy koření a hub, různé druhy medu, léčivé octy a oleje, ale také speciálně složené kvašené potraviny, které si můžete velice jednoduše připravit sami. Ve světě rostlin existuje termín fytoncidy. Jedná se o obranné látky, kterými se rostliny brání růstu nežádoucích mikroorganismů. Cílem této knihy je posílit vaši imunitu, abyste se stali tím, čím jsou rostliny - fytoncidní bytostí, kterou nemoci nedostanou. Psali jsme ji podle vlastních zkušeností a znalostí. Pokud se nám jejím prostřednictvím podaří zvýšit vaši obranyschopnost, posílit imunitní systém vašeho těla, je to především vaše zásluha. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.