Počet záznamů: 1  

Skleníkové plyny z půdy a zemědělství

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Šimek, Miloslav, 1956- - Autor
    Vydání první - 191 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
    ISBN 978-80-200-3011-5
    Průhledy ;
     zemědělství  skleníkové plyny  emise znečišťujících látek  snižování emisí
     kolektivní monografie
    SignaturaC 394.395
    Umístění 504 - Ohrožení životního prostředí. Přírodní katastrofy
    Skleníkové plyny z půdy a zemědělství
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 394.395   

    Údaje o názvuSkleníkové plyny z půdy a zemědělství : vlastnosti, produkce, spotřeba, emise a možnosti jejich snížení / Miloslav Šimek a kolektiv
    Záhlaví-jméno Šimek, Miloslav, 1956- (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelPraha : Academia, 2019
    Fyz.popis191 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
    ISBN978-80-200-3011-5
    Číslo nár. bibl.cnb003087909
    Edice Průhledy (Academia) ; 18
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografie a rejstřík
    Předmět.hesla zemědělství * skleníkové plyny * emise znečišťujících látek * snižování emisí
    Forma, žánr kolektivní monografie
    Konspekt504 - Znečištění a poškození životního prostředí
    MDT 63 , 504.7 , 504.5:502.3 , 628.51/.53 , (048.8:082)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru504 - Ohrožení životního prostředí. Přírodní katastrofy
    Druh dok.KNIHY
    Skleníkové plyny z půdy a zemědělství
    Příručka usiluje o zmapování všech hlavních aspektů složité problematiky zvyšování koncentrace skleníkových plynů – přibližuje biologické procesy tvorby a spotřeby skleníkových plynů, dává nahlédnout do globálních souvislostí jejich emisí, na několika příkladech ukazuje velikost emisí z různých systémů a v neposlední řadě představuje konkrétní možnosti snížení emisí z půd a ekosystémů. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.