Počet záznamů: 1  

Kuchařka pro zdravé střevo

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Frej, David, 1965- - Autor
    149 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
    ISBN 978-80-7281-555-5
      Weinerová, Kateřina, - Autor
     dietní jídla  střevní mikroflóra  racionální výživa
     kuchařské recepty
    SignaturaC 394.339
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety
    Kuchařka pro zdravé střevo
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 10.05.2024)C 394.339   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) vypůjčeno (do 10.05.2024)C 394.339 a   

    Údaje o názvuKuchařka pro zdravé střevo : imunita začíná ve střevech / David Frej, Kateřina Weinerová
    Záhlaví-jméno Frej, David, 1965- (Autor)
    NakladatelPraha : Eminent, 2020
    Fyz.popis149 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
    ISBN978-80-7281-555-5
    Číslo nár. bibl.cnb003232004
    PoznámkyPod názvem: Houby, probiotika, prebiotika : 112 receptů pro ozdravení mikroflóry
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    Dal.odpovědnost Weinerová, Kateřina, 1967- (Autor)
    Předmět.hesla dietní jídla * střevní mikroflóra * racionální výživa
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.56 , [612.33+612.36]:579 , 613.2 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety
    Druh dok.KNIHY
    Kuchařka pro zdravé střevo
    Tato publikace obsahuje recepty na snídaně, svačiny, polévky i hlavní jídla, zajímavou část tvoří saláty a dezerty. Ukazuje, jak připravit jídla s houbami různými způsoby zpracování, které v nich aktivují zdraví prospěšné látky. Hlavní část knihy je věnována probiotikům, prospěšným bakteriím v našich střevech, a jejich zdrojům, kvašeným mléčným a sójovým výrobkům, mořským řasám, zelenině a nápojům. V oddílu věnovaném prebiotikům, jež stimulují růst těchto bakterií, najdete recepty na zpracování luštěnin, obilovin, semínek, zeleniny a ovoce. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.