Počet záznamů: 1
Myslivecká kuchyně staročeská
Rozmarová, Olga Růžena - Autor
ISBN 978-80-727-2560-1
zvěřinová jídla
kuchařské receptyUmístění Údaje o názvu Myslivecká kuchyně staročeská Záhlaví-jméno Rozmarová, Olga Růžena (Autor) Nakladatel Praha (Česko) : Dauphin, 2015 ISBN 978-80-727-2560-1 Předmět.hesla zvěřinová jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55:637.54/.55 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Nejen pro čas honů, naháněk a lovů a nejen zvěřina ale i ryby a lesní plody pro všechny, kteří rádi vaří tradičně a krásně. Všem lovcům, myslivcům, hajným, forštům, lesníkům českým i moravským přátelům lesních samot i plných kouřících mís, jejich chotím i hospodyňkám přinášíme knihu staročeských receptů jak chutnou krmi z darů našich hvozdů připraviti. Sbírka nejlepších předpisů pro kuchyňskou úpravu veškerých druhů zvěřiny, masa, ryb, raků, žab, hlemýžďů, jakož i hub a lesního ovoce. Více jak 1000 receptů doplněných dobovými rytinami, rejstříky a vysvětlivkami. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1