Počet záznamů: 1
Mikrobiologické metody v potravinářském průmyslu
Babička, Josef, 1905-1975 - Autor
1. vyd. - Praha : SNTL, 1955 - 159, [1] s. ; 8°
Řada potravinářské literaturySignatura C 18.281 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Mikrobiologické metody v potravinářském průmyslu : určeno pracovníkům mikrobiologických laboratoří v potravinářském průmyslu / Josef Babička Záhlaví-jméno Babička, Josef, 1905-1975 (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : SNTL, 1955 (Práce) Fyz.popis 159, [1] s. ; 8° Číslo nár. bibl. cnb000718591 Edice Řada potravinářské literatury Poznámky 1700 výt.. S il.. Přehl. lit.. Věcný rejstřík MDT 40CNB Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Pomůcka popisuje pracovní methody a zařízení mikrobiologických laboratoří a pojednává o mikroskopování a mikroskopických preparátech i o barvení, sterilisaci a živných půdách v mikrobiologii. Zabývá se kultivační technikou mikroorganismů a jejich rozmnožováním, určováním a zařazováním do systémů. Je podán také přehled mikroflóry, s níž se potravinářský mikrobiolog nejčastěji setkává. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1