Počet záznamů: 1  

Mikrobiologické metody v potravinářském průmyslu

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Babička, Josef, 1905-1975 - Autor
    1. vyd. - Praha : SNTL, 1955 - 159, [1] s. ; 8°
    Řada potravinářské literatury
    SignaturaC 18.281
    Umístění
    Mikrobiologické metody v potravinářském průmyslu
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 18.281   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuMikrobiologické metody v potravinářském průmyslu : určeno pracovníkům mikrobiologických laboratoří v potravinářském průmyslu / Josef Babička
    Záhlaví-jméno Babička, Josef, 1905-1975 (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : SNTL, 1955 (Práce)
    Fyz.popis159, [1] s. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000718591
    Edice Řada potravinářské literatury
    Poznámky1700 výt.. S il.. Přehl. lit.. Věcný rejstřík
    MDT 40CNB
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Mikrobiologické metody v potravinářském průmyslu
    Pomůcka popisuje pracovní methody a zařízení mikrobiologických laboratoří a pojednává o mikroskopování a mikroskopických preparátech i o barvení, sterilisaci a živných půdách v mikrobiologii. Zabývá se kultivační technikou mikroorganismů a jejich rozmnožováním, určováním a zařazováním do systémů. Je podán také přehled mikroflóry, s níž se potravinářský mikrobiolog nejčastěji setkává. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.