Počet záznamů: 1  

Velká kuchařka světových kuchyní

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Mrzenová, Daniela - Autor
    Vydání první - 466 stran : barevné ilustrace, portréty ; 23 x 25 cm
    ISBN 978-80-907213-2-6
      Ostrá, Petra - Autor
    20.-21. století
     šéfkuchaři  jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaC 392.164
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Velká kuchařka světových kuchyní
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 392.164   

    Údaje o názvuVelká kuchařka světových kuchyní : recepty nejlepších šéfkuchařů s vinným párováním / autoři: Daniela Mrzenová, Petra Ostrá a kol.
    Záhlaví-jméno Mrzenová, Daniela (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    Nakladatel[Doksy] : TopLife Czech a.s., 2019
    Fyz.popis466 stran : barevné ilustrace, portréty ; 23 x 25 cm
    ISBN978-80-907213-2-6 Kč 770.00
    Číslo nár. bibl.cnb003163269
    PoznámkyNázev z obálky. Obsahuje rejstříky
    Dal.odpovědnost Ostrá, Petra (Autor)
    Předmět.hesla 20.-21. století * šéfkuchaři - země světa - 20.-21. století * jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55 , 641/642-051 , (100) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Velká kuchařka světových kuchyní
    Padesát dva šéfkuchařů z nejlepších českých a moravských restaurací představuje své recepty vyhlášených světových kuchyní v kompletních tříchodových menu. A to není všechno, v životopisech šéfkuchařů se dozvíme, která světová kuchyně je v jejich práci nejvíce inspiruje a mnoho dalšího. Vedle tradičních českých receptů, řazených do středoevropské kuchyně, najdeme recepty s postupy kuchyně francouzské, středomořské, skandinávské, blízkovýchodní, asijské, kreolské a kuchyně amerického steakhousu. Ke každému pokrmu zpracovali zkušení šéfkuchaři detailní recept se všemi potřebnými ingrediencemi. Své pokrmy šéfkuchaři pro čtenáře také sami ve svých kuchyních uvařili a pro inspiraci o výsledné podobě servírovali. Vše jsme věrně zachytili na celostránkových fotografiích vedle receptů. Jedinečnost knihy podtrhuje vinné párování renomovaného enologa Hynka Vicha, který na míru receptům a chutím osobně vybral ideální víno. V potaz bral jak výslednou chuť pokrmu, tak náklady na jednotlivé suroviny. Další z podmínek pro vinné párování byla také dostupnost vybraných vín. I to se podařilo panu Vichovi splnit a všechna vína v knize jsou aktuálně dostupná u obchodníků. V kuchařce na čtenáře čeká více než 420 stran receptů, inspirace, celostránkových fotografií od zkušených food fotografů a zajímavé čtení, které jinde nenajdou. To vše s tiskem na bělostném křídovém papíru a v kvalitní pevné vazbě podtrhuje prémiovost publikace. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.