Počet záznamů: 1  

Dokonalý steak

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Polman, Marcus - Autor
    [Praha] : Slovart, 2014 - 176 s. : barev. il. ; 22 cm
    ISBN 978-80-7391-802-6
     hovězí maso  steaky  příprava jídel
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaC 393.281
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Dokonalý steak
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 06.05.2024)C 393.281   

    Údaje o názvuDokonalý steak : co potřebujete vědět o přípravě steaků / Marcus Polman
    Záhlaví-jméno Polman, Marcus (Autor)
    Vyd.údaje[Praha] : Slovart, 2014
    Fyz.popis176 s. : barev. il. ; 22 cm
    ISBN978-80-7391-802-6
    Číslo nár. bibl.cnb002576623
    PoznámkyPřeloženo z holandštiny?. Obsahuje rejstřík
    Předmět.hesla hovězí maso * steaky * příprava jídel
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 637.5'62 , 641.55: 637.5 , 641/642 , (035) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Druh dok.KNIHY
    Dokonalý steak
    Pokud si rádi pochutnáte na dokonalém šťavnatém steaku, podávaném se zlatavými hranolky a domácí bearnskou omáčkou či s bílým pečivem, které výborně saje šťávu, je tahle kniha pro vás kulinárním pokladem. Najdete zde 25 slavných receptů, například na hovězí Wellington nebo carpaccio podávané v baru Harry's. Jistě vás zaujmou také informace o zvířatech, z nichž maso na steaky pochází, a o bourání masa na jatkách. Určitě oceníte i triky na kuchyňskou úpravu masa – autor je získal při mnoha rozhovorech s chovateli či řezníky a renomovanými šéfkuchaři ve slavných restauracích v New Yorku, Paříži a v Belgii. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.