Počet záznamů: 1
Juhoslovanská kuchyňa
Kutanjac, Miroslav - Autor
1. vyd. - Bratislava : Príroda, 1990 - 117 s. : fotogr. příl.
ISBN 80-07-00272-3
Vlčková, Veronika, - PřekladatelSignatura C 269.557 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Juhoslovanská kuchyňa / Miroslav Kutanjac Záhlaví-jméno Kutanjac, Miroslav (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Bratislava : Príroda, 1990 Fyz.popis 117 s. : fotogr. příl. ISBN 80-07-00272-3 Originál Yugoslav Cook-book Dal.odpovědnost Vlčková, Veronika, 1959- (Překladatel)
MDT 40CNB Země vyd. Slovensko Jazyk dok. slovenština Druh dok. KNIHY Pre juhoslovanskú kuchyňu je charakteristická veľká rozmanitosť jedál. Zásadne odlišné sú dve kuchyne: mediteránna v prímorskej oblasti a kontinentálna vo vnútrozemí. Kniha je zameraná na najlepšie a najznámejšie juhoslovanské špeciality. Kapitoly: Predjedlá, Šaláty, Prílohy, Polievky a čorby, Mäsité a zeleninové jedlá, Divina, Jedlá z rýb a morských živočíchov, Múčniky. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBUNačítání…
Počet záznamů: 1