Počet záznamů: 1  

Vánoční cukroví na poslední chvíli

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Mandžuková, Jarmila, 1959- - Autor
    Druhé vydání - 93 stran, 16 nečíslovaných stran obrazových příloh : barevné ilustrace ; 21 cm
    ISBN 978-80-87867-32-7
      Labudová, Hana - Fotograf
     vánoční cukroví
     kuchařské recepty
    SignaturaC 391.722
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Vánoční cukroví na poslední chvíli
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( region )jen prezenčněC 391.722 P   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) vypůjčeno (do *10.04.2024)C 391.722 a   

    Údaje o názvuVánoční cukroví na poslední chvíli / Jarmila Mandžuková
    Záhlaví-jméno Mandžuková, Jarmila, 1959- (Autor)
    Údaje o vydáníDruhé vydání
    NakladatelPraha : Arista Books, 2018
    Fyz.popis93 stran, 16 nečíslovaných stran obrazových příloh : barevné ilustrace ; 21 cm
    ISBN978-80-87867-32-7
    Číslo nár. bibl.cnb003061433
    Poznámky"Původní fotografie, pořízené Hanou Labudovou (2007), dodal archiv nakladatelství"--Tiráž
    Dal.odpovědnost Labudová, Hana (Fotograf)
    Předmět.hesla vánoční cukroví
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 664.682:398.332.416 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Druh dok.KNIHY
    Vánoční cukroví na poslední chvíli
    Vánoce, Vánoce přicházejí a všichni se na ně těší. Především děti, ale i dospělí, neboť Vánoce jsou svátky klidu, míru a lásky. Lidé je slaví, obdarovávají se a přitom hodují. Dopřávají si nejrůznější dobroty, mezi nimiž má přední místo cukroví. Lze je koupit, ale k našim vánočním tradicím patří odedávna cukroví vlastní, doma napečené a nazdobené, voňavé a lákavé. Jenže v dnešní uspěchané době nezbývá na jeho přípravu dost času, což zaměstnané ženy vědí až přespříliš dobře. Neboť ony především jsou tvůrkyněmi oněch dobrot, na jaké vzpomínáme dávno potom, co jsme už dospěli. Ing. Jarmila Mandžuková zná tento problém z vlastní zkušenosti a touto kuchařskou či spíše cukrářsko-pekařskou knížkou přichází hospodyňkám na pomoc. Její receptář vánočních sladkostí a laskomin umožní všem vychutnat si idylu nejoblíbenějších svátků roku ve všem všudy. Obsahuje na 260 receptů všemožných druhů tradičních i netradičních, jejichž nezanedbatelnou, ne-li hlavní předností je rychlá příprava a výrazná domácí chuť a vůně. Tato knížka zaznamenala značný ohlas při prvním vydání a nyní vychází již podruhé. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.