Počet záznamů: 1
Vánoční cukroví na poslední chvíli
Mandžuková, Jarmila, 1959- - Autor
Druhé vydání - 93 stran, 16 nečíslovaných stran obrazových příloh : barevné ilustrace ; 21 cm
ISBN 978-80-87867-32-7
Labudová, Hana - Fotograf
vánoční cukroví
kuchařské receptySignatura C 391.722 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo Údaje o názvu Vánoční cukroví na poslední chvíli / Jarmila Mandžuková Záhlaví-jméno Mandžuková, Jarmila, 1959- (Autor) Údaje o vydání Druhé vydání Nakladatel Praha : Arista Books, 2018 Fyz.popis 93 stran, 16 nečíslovaných stran obrazových příloh : barevné ilustrace ; 21 cm ISBN 978-80-87867-32-7 Číslo nár. bibl. cnb003061433 Poznámky "Původní fotografie, pořízené Hanou Labudovou (2007), dodal archiv nakladatelství"--Tiráž Dal.odpovědnost Labudová, Hana (Fotograf)
Předmět.hesla vánoční cukroví Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 664.682:398.332.416 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo Druh dok. KNIHY Vánoce, Vánoce přicházejí a všichni se na ně těší. Především děti, ale i dospělí, neboť Vánoce jsou svátky klidu, míru a lásky. Lidé je slaví, obdarovávají se a přitom hodují. Dopřávají si nejrůznější dobroty, mezi nimiž má přední místo cukroví. Lze je koupit, ale k našim vánočním tradicím patří odedávna cukroví vlastní, doma napečené a nazdobené, voňavé a lákavé. Jenže v dnešní uspěchané době nezbývá na jeho přípravu dost času, což zaměstnané ženy vědí až přespříliš dobře. Neboť ony především jsou tvůrkyněmi oněch dobrot, na jaké vzpomínáme dávno potom, co jsme už dospěli. Ing. Jarmila Mandžuková zná tento problém z vlastní zkušenosti a touto kuchařskou či spíše cukrářsko-pekařskou knížkou přichází hospodyňkám na pomoc. Její receptář vánočních sladkostí a laskomin umožní všem vychutnat si idylu nejoblíbenějších svátků roku ve všem všudy. Obsahuje na 260 receptů všemožných druhů tradičních i netradičních, jejichž nezanedbatelnou, ne-li hlavní předností je rychlá příprava a výrazná domácí chuť a vůně. Tato knížka zaznamenala značný ohlas při prvním vydání a nyní vychází již podruhé. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1