Počet záznamů: 1  

Vše, co by měl vědět každý milovník vína

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Monosoff, Melissa - Autor
    141 stran : ilustrace ; 16 cm
    ISBN 978-80-907597-8-7, ISBN 978-80-7585-036-2
    Knihy Fenix
      Jančíková, Anna - Překladatel   Dvořák, Ivo, - Editor
     víno  vinařství  podávání nápojů  degustace
     populárně-naučné publikace
    SignaturaC 391.046
    Umístění 663.2 - Vinařství
    Vše, co by měl vědět každý milovník vína
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 391.046   

    Unifikovaný název Stuff every wine snob should know. Česky
    Údaje o názvuVše, co by měl vědět každý milovník vína / Melissa Monosoff ; překlad: Anna Jančíková ; odborná editace: Ivo Dvořák
    Část názvuMilovník vína
    Záhlaví-jméno Monosoff, Melissa (Autor)
    NakladatelPraha : Ritareklama s.r.o. ve spolupráci s Dobrovský s.r.o., 2019
    Fyz.popis141 stran : ilustrace ; 16 cm
    ISBN978-80-907597-8-7
    978-80-7585-036-2
    Číslo nár. bibl.cnb003131527
    Edice Knihy Fenix (Ritareklama)
    PoznámkyPřeloženo z angličtiny. Chronologický přehled. Terminologický slovník
    Dal.odpovědnost Jančíková, Anna (Překladatel)
    Dvořák, Ivo, 1971- (Editor)
    Předmět.hesla víno * vinařství * podávání nápojů * degustace
    Forma, žánr populárně-naučné publikace
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    MDT 663.2 , 642.63 , 614.31-026.784 , (0.062)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru663.2 - Vinařství
    Druh dok.KNIHY
    Vše, co by měl vědět každý milovník vína
    Příručka pojednávající o víně, nápoji, jenž v sobě skrývá schopnost sblížit lidi, podílet se na našich emocích, vzpomínkách, společenských interakcích a vztazích.Pouhý název odrůdy či pohled na lahev může člověka přenést do konkrétní doby a na určité místo nebo mu v mysli vyvolat vzpomínky na výjimečnou osobu či událost. Nahlédněte do ohromného světa vína, přečtěte si něco o historii tohoto moku a zjistěte, jak se vyrábí různé druhy. Poznejte hlavní pěstitelské oblasti a odrůdy hroznů, zjistěte, jak víno degustovat a jak jej kombinovat s jídlem. Kniha obsahuje také pár tipů od mistra someliéra, jak přežít v restauraci s obsáhlým vinným lístkem. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.