Počet záznamů: 1  

Strážci galaxie


  1. 1 DVD video (121 min.) : zvuk, barevné ; 12 cm
    Fáze Dva
    8595165350654
      Gunn, James, - Režisér - Scénárista   Abnett, Dan, - Bibliografický předchůdce   Lanning, Andy - Bibliografický předchůdce   Pratt, Chris, - Herec   Saldana, Zoë, - Herec   Bautista, David, - Herec   Diesel, Vin, - Herec   Cooper, Bradley, - Herec
    2011-2020
     superhrdinové
    dospívající sci-fi
     DVD  hrané filmy  akční filmy  dobrodružné filmy  fantasy filmy  komedie (filmy)
    SignaturaHDVD 1.923/1
    Strážci galaxie
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( hudební )k vypůjčeníHDVD 1.923/1   

    Údaje o názvuStrážci galaxie / scénář a režie James Gunn
    Variantní názvyOriginální název: Guardians of the Galaxy
    NakladatelPraha : AQS, a. s. - divize Magic Box, [2014]
    Copyright©2014
    Fyz.popis1 DVD video (121 min.) : zvuk, barevné ; 12 cm
    Edice Fáze Dva
    PoznámkyNázev z pouzdra. Knižní (komiksová předloha) Dan Abnett, Andy Lanning. ©2014 MARVEL
    Další poznámkaFilm vyroben v roce 2014
    Částečný obsahBonusy: Exkluzivní ukázka z filmu studia Marvel: Age of Ultron -- Vynechaná scéna - Falešný smích
    Poznámky k uživatelskému určeníPřístupné od 12 let
    Jazyková pozn.V českém a anglickém znění ; titulky české, slovenské, a anglické
    Dal.odpovědnost Gunn, James, 1966- (Režisér) (Scénárista)
    Abnett, Dan, 1965- (Bibliografický předchůdce)
    Lanning, Andy (Bibliografický předchůdce)
    Pratt, Chris, 1979- (Herec)
    Saldana, Zoë, 1978- (Herec)
    Bautista, David, 1969- (Herec)
    Diesel, Vin, 1967- (Herec)
    Cooper, Bradley, 1975- (Herec)
    Předmět.hesladospívající * sci-fi
    Předmět.hesla 2011-2020 * superhrdinové
    Forma, žánr DVD * hrané filmy * akční filmy * dobrodružné filmy * fantasy filmy * komedie (filmy)
    Konspekt791 - Film. Cirkus. Lidová zábava
    MDT (084.122)791.221.2 , (084.122)791.221.8 , (084.122)791.221.5 , (084.122)791.221.7 , [179.6:167.5]-051 , (084.122)791.221/.228
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština ; angličtina
    Druh dok.Videozáznamy
    V tomto akcí nabitém, výpravném vesmírném dobrodružství se odvážný dobrodruh Peter Quill stává středem zájmu nájemných zabijáků poté, co Ronanovi, mocnému padouchovi splány ohrožující celý vesmír, ukradne tajemnou kouli. Aby neúnavnému Ronanovi unikl, je Quill nucen spojit své síly se čtveřicí pozoruhodných hrdinů – Rocketem, po zuby ozbrojeným mývalem, Grootem, humanoidem, který připomíná strom, vražednou a tajemnou Gamorou a pomstychtivým Draxem Ničitelem. Když ale Quill objeví skutečnou moc koule a hrozbu, která se vní ukrývá a ohrožuje celý vesmír, musí udělat vše pro to, aby nesourodá skupina táhla za jeden provaz a vposledním zoufalém souboji se pokusila zachránit osud celé galaxie. Zdroj anotace: Zbozi.cz
    Loading...
Počet záznamů: 1