Počet záznamů: 1  

103 fantastických pokusů

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


    1. vydání - 116 stran : barevné ilustrace ; 28 cm
    ISBN 978-80-7567-333-6
      López Ayerbe, Alberto - Ilustrátor   Jovanovičová, Hana, - Překladatel
     vědecké pokusy  chemické pokusy  fyzikální pokusy
     příručky  publikace pro děti
    SignaturaB 58.204
    Umístění 5 - PŘÍRODNÍ VĚDY
    103 fantastických pokusů
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Suché Vrbné vypůjčeno (do 03.05.2024)B 58.204 SV   
    Vltava k vypůjčeníB 58.204 Va   

    Údaje o názvu103 fantastických pokusů / ilustrace: Alberto López Ayerbe ; překlad: Hana Jovanovičová
    Variantní názvySto tři fantastických pokusů
    Údaje o vydání1. vydání
    NakladatelŘíčany : Sun, 2018
    Fyz.popis116 stran : barevné ilustrace ; 28 cm
    ISBN978-80-7567-333-6
    Číslo nár. bibl.cnb003044559
    PoznámkyPřeloženo ze španělštiny?. Kroužková vazba v pevných deskách
    Dal.odpovědnost López Ayerbe, Alberto (Ilustrátor)
    Jovanovičová, Hana, 1951- (Překladatel)
    Předmět.hesla vědecké pokusy * chemické pokusy * fyzikální pokusy
    Forma, žánr příručky * publikace pro děti
    Konspekt5 - Přírodní vědy. Matematické vědy
    0/9-053.2 - Literatura pro děti a mládež (naučná)
    MDT 001.891.5 , 54:001.891.5 , 53:001.891.5 , (035) , (0.053.2)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru5 - PŘÍRODNÍ VĚDY
    Druh dok.KNIHY
    103 fantastických pokusů
    Kniha plná jednoduchých návodů krok za krokem, jak experimentovat se zvukem, vodou a vzduchem.Viděl jsi někdy zvuk? Víš, jak vypočítat, v jaké vzdálenosti je bouřka? Umíš vyrobit domácí telefon, který funguje? Tahle kniha pokusů tě tohle všechno naučí a ještě mnohem víc: dozvíš se, jak rozpustit led bez tepla, proměnit slanou vodu ve sladkou, udělat domácí tornádo a další kousky. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.