Počet záznamů: 1  

Pivařka²

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Novotný, Petr, 1967- - Autor - Fotograf
    První vydání - 481 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 29 cm
    ISBN 978-80-7565-555-4
    Populárně naučná
     pivo  výroba alkoholických nápojů  domácí výroba
     příručky
    SignaturaB 56.309/2
    Umístění 663.4 - Pivovarnictví
    Pivařka²
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 56.309/2   

    Údaje o názvuPivařka² : průvodce domácího sládka : teorie, rady, návody, recepty / Petr Novotný a kolektiv
    Variantní názvyPivařka na druhou
    Pivařka 2
    Záhlaví-jméno Novotný, Petr, 1967- (Autor) (Fotograf)
    Údaje o vydáníPrvní vydání
    NakladatelV Brně : Jota, 2019
    Fyz.popis481 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 29 cm
    ISBN978-80-7565-555-4 Kč 598,00
    Číslo nár. bibl.cnb003147012
    Edice Populárně naučná
    PoznámkyV předmluvě uvedeno: 2. vydání
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
    Předmět.hesla pivo * výroba alkoholických nápojů * domácí výroba
    Forma, žánr příručky
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    MDT 663.4 , 641.87:663.52 , 334.714 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru663.4 - Pivovarnictví
    Druh dok.KNIHY
    Pivařka²
    Zcela unikátní domovarnický projekt pokračuje! V novém, přepracovaném a doplněném vydání naleznete nejen zcela unikátní recepty, ale i rozpracovanou teoretickou část, která umožní bezproblémové vaření domácího piva i úplným začátečníkům. Ovšem i ostřílení praktici zde najdou velké množství praktických rad a návodů pro svou další práci. Kniha je samozřejmě opatřena i bohatou fotografickou přílohou, tabulkami, které vám usnadní přepočty, a kapitolami o historii vaření piva. Všechny recepty jsou optimalizovány na stejné množství piva a počítají s dostupností vstupních surovin na českém trhu. A proti prvnímu vydání jsou optimalizovány tak, aby byly přístupné i úplným začátečníkům. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.