Počet záznamů: 1
Domácí uzení
Sartor, Maria - Autor
České vydání první - 96 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
ISBN 978-80-7541-176-1
Kavinová, Alice - Překladatel
uzení maso rybí maso drůbeží maso uzená jídla uzené maso domácí výroba
příručky kuchařské receptySignatura C 390.030 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Unifikovaný název Selbst räuchern. Česky Údaje o názvu Domácí uzení : ryby, maso, drůbež / Maria Sartor Záhlaví-jméno Sartor, Maria (Autor) Údaje o vydání České vydání první Nakladatel Praha : Vašut, 2019 Fyz.popis 96 stran : barevné ilustrace ; 24 cm ISBN 978-80-7541-176-1 Číslo nár. bibl. cnb003136134 Poznámky Z němčiny přeložila Alice Kavinová. Terminologický slovník. Obsahuje rejstříky Dal.odpovědnost Kavinová, Alice (Překladatel)
Předmět.hesla uzení * maso * rybí maso * drůbeží maso * uzená jídla * uzené maso * domácí výroba Forma, žánr příručky * kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 664.8.035.3 , 637.5 , 637.56 , 637.54:636.5 , 641.55:664.8.035.3 , 637.525 , 334.714 , (035) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Druh dok. KNIHY Publikace o domácím uzení, doplněná spoustou rozmanitých a kreativních receptů z domácí udírny. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně, příspěvková organizaceNačítání…
Počet záznamů: 1