Počet záznamů: 1  

Kouzla s dýněmi

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Ligges, Ute, 1967- - Autor
    1. vydání - 160 stran : barevné ilustrace, portréty ; 28 cm
    ISBN 978-80-86726-92-2
      Broich, Kerstin von - Fotograf   Müllerová, Helena - Překladatel
     tykve  jídla  dekorace ze zeleniny
     kuchařské recepty
    SignaturaB 58.107
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zeleninová jídla
    Kouzla s dýněmi
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 58.107   

    Údaje o názvuKouzla s dýněmi : nejlepší recepty a dekorace z dýňového dvora Ligges / Ute Ligges, Kerstin von Broich ; překlad: Helena Müllerová
    Část názvuNejlepší recepty a dekorace z dýňového dvora Ligges
    Záhlaví-jméno Ligges, Ute, 1967- (Autor)
    Údaje o vydání1. vydání
    NakladatelPraha : Profi Press s.r.o., 2018
    Fyz.popis160 stran : barevné ilustrace, portréty ; 28 cm
    ISBN978-80-86726-92-2
    Číslo nár. bibl.cnb003048820
    Poznámky"Fotografie, design Kerstin von Broich"--Tiráž. Přeloženo z němčiny?
    Dal.odpovědnost Broich, Kerstin von (Fotograf)
    Müllerová, Helena (Překladatel)
    Předmět.hesla tykve * jídla * dekorace ze zeleniny
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 635.62 , 641.55 , 745.5-035.23/.25 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zeleninová jídla
    Druh dok.KNIHY
    Kouzla s dýněmi
    Dýně je "in". Její snadné zpracování a vysoká nutriční hodnota - a to zejména ve vegetariánské a veganské kuchyni - stejně jako její rozamnitá použitelnost od pikantní přes sladké až po květinové dekorativní předměty, dělají z této všeumělecké zeleniny jednu z nejoblíbenějších. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.